Skip to main content

Accu voor Zonnepanelen

Sla energie op van zonnepanelen en het elektriciteitsnet. Profiteer van lagere kosten en een betrouwbare energiebron voor wanneer je die nodig hebt.


Contact

Sla zonne energie op met een Accu

  • Makkelijk en snel energie opslaan
  • Geschik voor alle zonnepanelen

modern & compact

Moderne en Compacte accu voor zonnepanelen om aan jouw behoeften te voldoen!


Ontvang een offerte


Een zonne-accu slaat overtollige zonne-energie op voor gebruik wanneer de zon niet schijnt. Het vermindert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, bespaart kosten en zorgt voor noodstroom tijdens stroomstoringen. Een slimme investering voor wie het meeste wil halen uit zonne-energie.Door de opgeslagen zonne-energie te gebruiken tijdens piekuren, wanneer de elektriciteitsprijs hoog is, kunnen gebruikers hun energierekening verlagen. Bovendien kan een zonne-accu fungeren als noodvoeding tijdens stroomstoringen, wat de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening vergroot.

 

Modulaire accu’s voor zonnepanelen van ChargeBlock

Een accu voor zonnepanelen, ook wel een zonne-accu genoemd, is een essentieel onderdeel van een modern zonne-energiesysteem. Terwijl zonnepanelen overdag zonlicht omzetten in elektriciteit, zorgt een accu ervoor dat deze opgewekte energie wordt opgeslagen voor later gebruik. Dit heeft tal van voordelen.

Ten eerste biedt een zonne-accu de mogelijkheid om overtollige zonne-energie op te slaan die anders verloren zou gaan. Op momenten dat de zonnepanelen meer energie produceren dan nodig is, wordt de overtollige elektriciteit opgeslagen in de accu. Dit betekent dat de bewoners of bedrijven de energie kunnen gebruiken wanneer de zon niet schijnt, ‘s nachts of op bewolkte dagen, waardoor de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt verminderd.


Offerte aanvragen

Laat een accu voor zonnepanellen installeren door onze elektriens.

Begin vandaag met energie besparen en verlaag uw elektriciteitskosten met 50% door onze thuisbatterijen te installeren. Klik op de knop hieronder om vandaag nog een gratis offerte te ontvangen.


Offerte aanvragen
Waarom ChargeBlock?

We leggen je graag uit wat we kunnen!

10 jaar garantie

Dit product wordt geleverd met een garantie van 10 jaar.

Gratis verzending

Versturen is altijd gratis!

Aankoop bescherming

Krijg een garantie op je installatie

Expert advies

we worden met 9.2/10 beoordeeld


Ontvang offerte

Kom in contact

  • +31851304141
  • info@chargeblock.nl
Krijg een gratis Offerte

Fill out the details below and our representative will reach out to you as soon as possible. Thanks!