Jouw winkelmand

ChargeBlock: de slimme laadpaal voor thuis

Voor 23.59 uur besteld = vandaag gratis verzonden

accu voor zonnepanelen

Een accu of batterij voor zonnepanelen is een apparaat dat u toelaat om de energie die uw zonnepanelen opwekken op te slaan voor later gebruik. Hierdoor kunt u uw energie-onafhankelijkheid vergroten en uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. Bovendien kunt u geld besparen door de energie die u opwekt te gebruiken in plaats van deze terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Er zijn verschillende soorten accu’s voor zonnepanelen op de markt, waaronder lithium-ion accu’s en lood-zuur accu’s. Lithium-ion accu’s zijn populair omdat ze compact, licht, efficiënt en duurzaam zijn. Lood-zuur accu’s zijn goedkoper, maar minder efficiënt en duurzaam.

Bij het kiezen van een accu voor zonnepanelen is het belangrijk om te overwegen hoeveel energie u nodig hebt om op te slaan en hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor de accu. Ook de garantie en de levensduur van de accu zijn belangrijk, evenals de prijs. Het is verstandig om te overwegen of de accu geschikt is voor uw specifieke behoeften en of deze compatibel is met uw zonnepaneelinstallatie.

Een accu voor zonnepanelen is een geweldige manier om uw energie-onafhankelijkheid te vergroten en geld te besparen op uw energiekosten. Door de energie die u opwekt op te slaan voor later gebruik, kunt u profiteren van de voordelen van zonne-energie, zelfs wanneer er geen zon is. Dus als u op zoek bent naar een manier om uw energie-onafhankelijkheid te vergroten en geld te besparen, overweeg dan een accu voor uw zonnepanelen.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven € 50

Standaard 2 jaar garantie

Op ChargeBlock laadpalen + accessoires

Installatie aan huis mogelijk

Via het uitgebreide dealernetwerk

Achteraf betalen mogelijk

5% toeslag op het orderbedrag