Jouw winkelmand
Follow us

De grootte van een powerbank die is toegestaan ​​in het vliegtuig kan variëren, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en de regelgeving van het land. Over het algemeen gelden er echter bepaalde limieten voor de capaciteit van powerbanks die je mee mag nemen in de cabine.

De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren een limiet voor de capaciteit van powerbanks, meestal uitgedrukt in watturen (Wh) of milliampère-uur (mAh). Vaak is de toegestane capaciteit beperkt tot 100 Wh of 27000 mAh. Het is belangrijk om te controleren wat de specifieke regels zijn van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt, omdat deze kunnen variëren.

Bovendien moeten powerbanks meestal in de handbagage worden meegenomen en mogen ze niet in de ingecheckte bagage worden geplaatst. Het wordt aanbevolen om de powerbank in de originele verpakking te bewaren of af te dekken om kortsluiting te voorkomen.

Om zeker te zijn van de regels en beperkingen voor powerbanks, raad ik je aan om de website van de luchtvaartmaatschappij te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice voordat je gaat vliegen. Zo ben je goed op de hoogte van de specifieke richtlijnen en voorkom je eventuele problemen op de luchthaven.