Jouw winkelmand

De gebruiksduur van een powerbank van 10000 mAh kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de efficiëntie van de powerbank, het type apparaat dat wordt opgeladen en het stroomverbruik van dat apparaat.

Over het algemeen kan een powerbank van 10000 mAh een smartphone meerdere keren volledig opladen voordat hij zelf moet worden opgeladen. De exacte oplaadcapaciteit hangt echter af van de batterijcapaciteit van je telefoon en het energieverbruik van andere apparaten.

Als vuistregel kun je verwachten dat een powerbank van 10000 mAh een smartphone met een batterijcapaciteit van ongeveer 3000-4000 mAh ongeveer 2-3 keer volledig kan opladen. Houd er rekening mee dat dit slechts een schatting is, omdat er altijd enige energie verloren gaat tijdens het oplaadproces.

Het is ook belangrijk om te weten dat de werkelijke gebruiksduur van een powerbank kan variëren op basis van factoren zoals de leeftijd van de powerbank, de kwaliteit van de batterij en het gebruik van de powerbank zelf. Het is altijd een goed idee om de specificaties en beoordelingen van de specifieke powerbank die je overweegt te raadplegen om een beter idee te krijgen van de gebruiksduur.