Jouw winkelmand
Follow us

Een HEMA powerbank werkt op een eenvoudige manier. Hier zijn de basisstappen om een HEMA powerbank te gebruiken:

  1. Laad de powerbank op: Sluit de meegeleverde USB-kabel aan op de micro-USB-ingang van de powerbank en de andere kant op een geschikte voedingsbron, zoals een stopcontact of een USB-poort van een computer. Laat de powerbank volledig opladen voordat je deze gaat gebruiken.

  2. Sluit je apparaat aan: Nadat de powerbank volledig is opgeladen, sluit je je apparaat, zoals een smartphone of tablet, aan op de powerbank met behulp van een geschikte USB-kabel. De USB-uitgang van de powerbank kan worden gebruikt om verschillende apparaten op te laden.

  3. Start het opladen: Druk op de aan/uit-knop op de powerbank om het opladen te starten. De powerbank begint het aangesloten apparaat op te laden. Je kunt de laadstatus controleren via de LED-indicatoren op de powerbank. Elke indicator vertegenwoordigt meestal een bepaald percentage van de batterijlading.

  4. Laad de powerbank opnieuw op: Zodra de powerbank leeg begint te raken, sluit je deze opnieuw aan op een voedingsbron om op te laden. Herhaal de bovenstaande stappen om de powerbank weer volledig op te laden.