Jouw winkelmand
Follow us

Het wordt over het algemeen afgeraden om een powerbank langdurig bloot te stellen aan direct zonlicht. Hoewel powerbanks doorgaans bestand zijn tegen normale omgevingstemperaturen, kan langdurige blootstelling aan hitte, vooral in combinatie met direct zonlicht, schadelijk zijn voor de interne componenten en de batterijprestaties negatief beïnvloeden.

Hoge temperaturen kunnen leiden tot een versnelde afbraak van de batterijcapaciteit en kunnen de levensduur van de powerbank verkorten. Daarom is het raadzaam om je powerbank op een koele en goed geventileerde plaats te bewaren, weg van direct zonlicht en extreme hittebronnen.

Als je een powerbank gebruikt tijdens warme weersomstandigheden, zoals tijdens buitenactiviteiten, is het raadzaam om deze in de schaduw te houden en te vermijden dat deze oververhit raakt. Dit kan helpen om de prestaties en de levensduur van de powerbank te behouden.

Het is belangrijk om de instructies en aanbevelingen van de fabrikant van je specifieke powerbank te raadplegen met betrekking tot de juiste opslag- en gebruiksomstandigheden, inclusief temperatuurbereiken, om de optimale werking en duurzaamheid van de powerbank te behouden.