Kun je gratis laden bij Lidl?

Ja, bij veel Lidl-supermarkten in Nederland is het mogelijk om gratis je elektrische auto op te laden. Lidl heeft in samenwerking met verschillende partners laadpalen geïnstalleerd op de parkeerplaatsen van geselecteerde filialen. Deze laadpalen bieden gratis oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen tijdens de openingstijden van de winkel.

Het gratis laden bij Lidl is meestal gebaseerd op het principe van “gratis parkeren tijdens het laden”. Dit betekent dat je je auto kunt opladen terwijl je boodschappen doet bij Lidl, maar het is niet bedoeld voor langdurig parkeren zonder het opladen van je voertuig.

Het is raadzaam om de specifieke voorwaarden en instructies te controleren bij het betreffende Lidl-filiaal, aangezien de beschikbaarheid van gratis laadpunten en de toegangsvoorwaarden kunnen variëren. Je kunt ook gebruikmaken van verschillende mobiele apps en platforms die informatie geven over de beschikbaarheid en het gebruik van openbare laadpunten, waaronder die bij Lidl-supermarkten.

Related posts