Service
Bij ChargeBlock staat jouw gemoedsrust voorop. Met ons Service Contract geniet je van 24/7 betrouwbare en hoogwaardige ondersteuning voor een vast, betaalbaar maandbedrag. Ontdek het gemak en de zekerheid die wij bieden.
Gratis consult, simulatie en schouw
Complete ontzorging van A tot Z
10 jaar garantie
Zorgeloos genieten van je product
ChargeBlock
Service Contract
Bij ChargeBlock staat jouw gemoedsrust voorop, net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Ontdek de rust en het gemak met ons ChargeBlock Service Contract, ontworpen om je volledig te ontzorgen. Voor een vast, betaalbaar maandbedrag bieden wij je een 24/7 service die uitblinkt in betrouwbaarheid en kwaliteit.
Zorgeloze energie, 
elke dag
Bij ChargeBlock staat jouw gemoedsrust voorop, net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Ontdek de rust en het gemak met ons ChargeBlock Service Contract, ontworpen om je volledig te ontzorgen.
Eén keer per jaar een check-up
24/7 Ondersteuning
Reparaties Volledig Gedekt
Zorgeloos Genieten
Ervaart je problemen met je thuisbatterij, zonnepanelen of andere producten? Onze technische hulplijn staat klaar om je te ondersteunen! Voor snellere service, sluit nu het ChargeBlock Service Contract af!
Veelgestelde vragen
 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van ChargeBlock thuisbatterijsystemen?

  ChargeBlock systemen bieden onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, kostenbesparingen tijdens piekuren en een verlaging
  van de maandelijkse energiekosten door het gebruik van opgeslagen zonne-energie.

 • Hoe lang gaat een thuisbatterij mee?

  We bieden een productgarantie van 10 jaar of 6000 laadcycli. Dit is voor thuisbatterijen een relatief lange garantie. De verwachte levensduur van de thuisbatterij bedraagt naar verwachting 15-17 jaar.

 • Wat is de terugverdientijd van een thuisbatterij?

  De terugverdientijd van onze thuisbatterijen ligt gemiddeld rond de 4-7 jaar. Dit komt doordat we gebruikmaken van slimme software en producten van de hoogste kwaliteit leveren. Voor meer informatie over onze slimme software kun je een kijkje nemen op onze website. Bovendien biedt de app een functie waarmee je kunt zien hoeveel je hebt bespaard in verhouding tot de kosten, ook wel bekend als het rendement op investering.

 • Hoe brandveilig is een thuisbatterij?

  Veiligheid is onze prioriteit en daarin doen we geen concessies. Daarom zijn onze batterijen gemaakt op basis van lithiumijzerfosfaat in plaats van op lithiumion. Lithiumion is namelijk een chemische samenstelling die last kan hebben van thermische instabiliteit. Dit betekent dat er bij oververhitting kans is op brand. Lithiumijzerfosfaat bestaat daarentegen uit natuurlijk grondstoffen, welke niet schadelijk zijn voor het milieu. De samenstelling maakt ook dat deze batterijen stabieler zijn. Zo zijn ze beter bestand tegen oververhitting en onbrandbaar. Onze thuisbatterij is daarom milieuvriendelijk maar vooral ook veilig.

 • Waar moet ik een thuisbatterij plaatsen?

  Mede vanwege het formaat van de thuisbatterij wordt deze over het algemeen in een garage of berging geplaatst. We hebben gekozen voor een thuisbatterij met een esthetisch design zodat deze ook op andere plekken in huis geplaatst kan worden. De thuisbatterij is bedoeld voor aan de muur maar kan ook met een van onze thuisbatterijkasten verticaal gestapeld worden van 3 tot 11 thuisbatterijen.

 • Is de thuisbatterij modulair?

  Ja, de thuisbatterij van ChargeBlock is modulair en het systeem is dus uit te breiden op basis van een grotere toekomstige vraag. Dit kan door zowel meerdere omvormer als tot en met 32 thuisbatterijen van 5,12 kWh parallel aan elkaar koppelen.

Contactgegevens
ChargeBlock
Locatie
ChargeBlock B.V.
Rotterdam Airportplein 29
3045AP, Rotterdam
Nederland

KVK: 87065924

BTW: NL864193476B01
Telefoon
‭+31 85 888 40 03‬
Email
duurzaam@chargeblock.nl