Jouw winkelmand

ChargeBlock: de slimme laadpaal voor thuis

Voor 23.59 uur besteld = vandaag gratis verzonden

Thuisaccu

Een thuisaccu, ook wel bekend als een zonnepaneelaccu, is een apparaat dat u toelaat om energie op te slaan die door uw zonnepanelen is opgewekt. Het is een van de meest efficiënte manieren om energie op te slaan en te gebruiken, en het kan u helpen uw elektriciteitskosten te verlagen en uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen.

Er zijn veel verschillende soorten thuisaccu’s op de markt, en ze verschillen in capaciteit, prestaties, duurzaamheid, en prijs. Sommige van de meest populaire merken zijn Tesla Powerwall, Sonnen, LG Chem en Enphase.

Een belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van een thuisaccu is de capaciteit. Dit is de hoeveelheid energie die de accu kan opslaan en afgeven wanneer u het nodig hebt. Hoe groter de capaciteit, hoe langer u de accu kunt gebruiken zonder het stopcontact aan te sluiten. Bovendien, als u een grotere capaciteit nodig hebt om uw elektriciteitsbehoefte te dekken, dan zult u een grotere en duurdere accu moeten kopen.

Een ander belangrijk aspect is de efficiëntie van de accu. Dit is de hoeveelheid energie die verloren gaat tijdens het laden en ontladen van de accu. Hoe efficiënter de accu, hoe minder energie verloren gaat en hoe meer energie u kunt gebruiken. Bovendien, efficiëntere accu’s zullen langer meegaan en minder onderhoud vereisen.

Duurzaamheid is ook een belangrijke factor. U wilt een accu kiezen die betrouwbaar is en lang meegaat. Kies daarom een accu van een gerenommeerd merk en controleer de garantie en de levensduur van de accu voordat u een aankoop doet.

De prijs is natuurlijk ook een belangrijke overweging. Hoewel thuisaccu’s aanvankelijk duur kunnen zijn, kunt u uiteindelijk veel geld besparen door minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet en uw eigen energie op te slaan en te gebruiken. Bovendien, met stijgende elektriciteitskosten, zal de terugverdientijd van uw investering in een thuisaccu steeds korter worden.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven € 50

Standaard 2 jaar garantie

Op ChargeBlock laadpalen + accessoires

Installatie aan huis mogelijk

Via het uitgebreide dealernetwerk

Achteraf betalen mogelijk

5% toeslag op het orderbedrag