Wat kost een 3 fase laadpaal thuis?

De kosten van een 3-fase laadpaal voor thuis kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het vermogen, de functionaliteiten en eventuele extra opties. Over het algemeen liggen de kosten van een 3-fase laadpaal voor thuis tussen de €800 en €2000, exclusief installatiekosten.

Het is belangrijk op te merken dat de installatiekosten kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de installatie, de afstand tot het elektriciteitsnet en eventuele extra werkzaamheden die nodig kunnen zijn, zoals het leggen van bekabeling. Installatiekosten kunnen variëren van €300 tot €1000 of meer, afhankelijk van de specifieke situatie.

Daarnaast kunnen er nog bijkomende kosten zijn, zoals eventuele extra’s of accessoires, zoals een slimme laadkabel, een wandhouder of een extra laadpunt voor een tweede auto.

Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende leveranciers en installateurs om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen die is afgestemd op jouw specifieke situatie. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of er mogelijk subsidies of financiële regelingen beschikbaar zijn die de kosten van de laadpaal kunnen verlagen.

Related posts