Wat kost een Powerwall?

De Powerwall is een thuisbatterij ontwikkeld door Tesla. De prijs van een Powerwall kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het land waarin je je bevindt, eventuele subsidies of belastingvoordelen, installatiekosten en de geselecteerde configuratie. Het is belangrijk op te merken dat de prijzen in de tijd kunnen veranderen, dus het is het beste om de meest recente informatie rechtstreeks bij Tesla of bij geautoriseerde dealers op te vragen.

Ter referentie, in september 2021 had de Powerwall een prijs van ongeveer €9.600 in Nederland, exclusief btw en installatiekosten. Houd er echter rekening mee dat dit slechts een indicatieve prijs is en dat de uiteindelijke prijs kan variëren op basis van verschillende factoren.

Om nauwkeurige en up-to-date informatie te krijgen over de prijs van een Powerwall in jouw specifieke situatie, raad ik je aan om contact op te nemen met Tesla of een geautoriseerde dealer bij jou in de buurt. Zij kunnen je voorzien van de meest recente prijsinformatie en je helpen bij het bepalen van de totale kosten van de Powerwall-installatie.

Related posts