Wat voor stekker in Zuid Afrika?

In Zuid-Afrika worden verschillende stekkertypes gebruikt, afhankelijk van de locatie en het soort stopcontact. Het meest voorkomende type stekker in Zuid-Afrika is het M-type, ook wel bekend als de SANS 164-2 stekker. Deze stekker heeft drie grote ronde pinnen die in een driehoekige vorm zijn geplaatst.

Daarnaast kunnen in sommige oudere gebouwen nog steeds het N-type stopcontact en de stekker worden aangetroffen. Het N-type is vergelijkbaar met het M-type, maar heeft dikkere pinnen.

Als je naar Zuid-Afrika reist, is het belangrijk om te controleren welk type stekkers en stopcontacten er op jouw specifieke locatie worden gebruikt. In de meeste gevallen zul je een M-type stekker nodig hebben om je elektronische apparaten veilig op de stopcontacten in Zuid-Afrika aan te sluiten.

Het wordt aanbevolen om voor je reis naar Zuid-Afrika een geschikte reisstekker of adapter aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je jouw apparaten probleemloos kunt gebruiken en opladen tijdens je verblijf in het land.

Related posts