Welke auto’s kunnen 3 fase laden?

De meeste moderne elektrische voertuigen kunnen 3-fase laden, maar het is belangrijk om te weten dat niet alle elektrische voertuigen deze mogelijkheid hebben. Hier zijn enkele bekende elektrische voertuigen die in staat zijn om 3-fase laden te ondersteunen:

  1. Tesla-modellen (zoals de Tesla Model S, Model 3, Model X en Model Y) hebben de mogelijkheid om 3-fase laden te gebruiken met behulp van een geschikte laadkabel en laadapparatuur.

  2. Audi e-tron is een elektrische SUV die ook 3-fase laden ondersteunt.

  3. Jaguar I-PACE, een elektrische SUV, kan ook 3-fase laden.

  4. BMW i3 en BMW iX3 ondersteunen 3-fase laden. Andere modellen van BMW, zoals de BMW i4 en BMW iX, hebben waarschijnlijk ook de mogelijkheid om 3-fase laden te gebruiken.

  5. Mercedes-Benz EQC, een elektrische SUV, kan 3-fase laden.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de laadcapaciteit en compatibiliteit van elektrische voertuigen kunnen variëren. Sommige modellen hebben mogelijk een lagere laadcapaciteit op 3-fase aansluitingen, afhankelijk van de specificaties van het voertuig en de gebruikte laadinfrastructuur. Het is raadzaam om de handleiding van het specifieke elektrische voertuig te raadplegen of contact op te nemen met de fabrikant voor de meest nauwkeurige en up-to-date informatie over laadcapaciteiten en compatibiliteit met 3-fase laden.

Related posts