Skip to main content

Zonnepanelen

Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij voor een optimaal rendement en om het meeste uit uw duurzame energieopwekking te halen.

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Straat, huisnummer en postcode
Product

Zonnepanelen

Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij voor een optimaal rendement en om het meeste uit uw duurzame energieopwekking te halen.

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Straat, huisnummer en postcode
Product

Wat zijn
zonnepanelen?

Zet de kracht van de zon om in bruikbare energie voor uw woning met geavanceerde zonnepanelen. Als essentiële schakel in het streven naar een duurzamer huishouden bieden zonnepanelen een milieuvriendelijke oplossing om uw energierekening te verlagen. Investeer nu in deze groene technologie en maak uw woning klaar voor de energietoekomst.

Chargeblock zonnepanelen

380 ~ 420 Wattpiek

Chargeblock zonnepanelen zijn ideaal voor op uw dak. Deze panelen passen uitstekend bij uw huis en zorgen voor een elegante uitstraling. Met een vermogen van 380 ~ 420 Wattpiek bieden deze zonnepanelen een optimale mix van kwaliteit en prijs.

Micro-omvormer

Eén micro-omvormer kan worden gebruikt met maximaal 4 zonnepanelen. Dit is een eenvoudige plug-and-play zonder extra apparatuur vereist. Dit is een ideaal instapniveausysteem dat op een later tijdstip kan worden gekoppeld met een thuisbatterij.

Modulevermogen tot 420 W

De Chargeblock zonnepanelen bieden een hoog vermogen, wat zorgt voor een efficiënte energieopwekking, zelfs in kleinere ruimtes.

Bestand tegen Zware Weersomstandigheden

De panelen kunnen zware sneeuw- en windbelastingen aan, wat ze geschikt maakt voor gebruik in gebieden met extreme weersomstandigheden.

Betere Schaduwtolerantie

Deze panelen zijn ontworpen om beter te presteren in schaduwrijke omstandigheden, waardoor ze ideaal zijn waar direct zonlicht niet altijd beschikbaar is.

Terugverdientijd rapport met uitleg van Chargeblock

We hebben ons gebaseerd op een verwacht jaarlijks verbruik van 2.800kWh stroom per jaar.

Maandelijke opbrengst van de systeem

De grafiek geeft een indicatie van opbrengst (kWh) verdeeld over de maanden.
Na 4 jaar en 8 maanden heb je investering terugverdiend

We gebruiken speciaal ontwikkelde software om je systeem exact op maat te maken en te optimaliseren

Zoninstraling en hoogteprofiel

Hiernaast zie je een 3D-weergave van de omgeving van je pand. Deze gebruiken we voor de berekening van de instraling van zonlicht en eventuele schaduwval.

Ontwerp

Wij hebben voor je een systeem ontworpen, hieronder ziet u een legplan en een overzicht vaan de specificaties en te verwachten opbrengst.

Zonnepanelen
Micro-omvormers
Totaal watt piek
Verwachte opbrengst jaar 1
Verwachte besparing jaar 1
Totale besparing over 25 jaar
Investering excl. BTW
Excl. BTW prijs per Wp
BTW (0%)
Investering incl. BTW
Terugugverdientijd

4x
4x
1.680 Wp
1.638 kWh
€ 655,-
€ 16.195,-
€ 2.979,84
€ 1,77
€ 0,00
€ 2.979,84 (inclusief installatie)
4 jaar en 8 maanden

Zonnepanelen: 4x
Micro-omvormers: 4x
Totaal watt piek: 1.680Wp
Verwachte opbrengst jaar 1: 1.638 kWh
Verwachte besparing jaar 1: € 655,-
Totale besparing over 25 jaar: € 16.195,-
Investering excl. BTW: € 2.979,84
Excl. BTW prijs per Wp: € 1,77
BTW (0%): € 0,00
Investering incl. BTW: € 2.979,84 (inclusief installatie)
Terugugverdientijd: 4 jaar en 8 maanden

Legplan

Details over de opbrengstberekening

Voor de opbrengstberekening gebruiken we Solar Monkey. Dit is geavanceerde software waarmee de te verwachten opbrengst exact kan worden berekend. Zo kunt u er zeker van zijn dat de berekende opbrengst goed overeenkomt met de opbrengst in de praktijk. Hierbij wordt rekening gehouden met:

  • Locatie en lokale klimaatfactoren
  • Specificaties van het systeem en de hardware
  • Omgevingsfactoren en schaduwverliezen

Locatie en klimaatfactoren

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit, en de ene locatie heeft nu eenmaal wat meer zon dan de andere. Nederland is klein, maar ook binnen Nederland zijn er significante verschillen te vinden. Zo varieert de zonnestraling in Nederland van 850 kWh/m² in het oosten tot 1.400 kWh/m² aan de kust. Deze klimaatdata gebruiken we bij de berekeningen. In Hardinxveld-Giessendam verwachten we een zonnestraling van 1.121 kWh/m² per jaar.

Specificaties van het systeem

Het ene paneel levert meer op dan het andere paneel, en ook de omvormer heeft invloed op de energieopbrengst. Ten eerste beschouwen we de technische specificaties van het paneel, waarbij het geteste vermogen van de panelen (de hoeveelheid Wattpiek) de belangrijkste factor is. Daarnaast is de plaatsing van groot belang. Een paneel dat op het zuiden is gericht levert meer op dan een paneel dat naar het noorden is gericht, en een plaatsingshoek van 30 graden is gunstiger dan een plat liggend paneel.

Compleet opgeleverd, inclusief montagematerialen, connectoren en installatie.

Installatie door
erkende monteurs

Ervaring en Expertise

Vertrouw op ons team van gespecialiseerde monteurs. We garanderen topkwaliteit en deskundigheid bij elke installatie.

Op Maat Gemaakte Installatie

Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij maatwerk installaties aan, afgestemd op jouw specifieke energiebehoeften en de indeling van je bedrijf.

Onderhouds- en Reparatiediensten

Uitgebreide service waarbij we niet alleen installeren, maar ook zorgen voor het regelmatige onderhoud en eventuele reparaties van uw batterijsysteem.

Ontvang nu een
zonnepanelen
offerte online

Ontvang geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte voor zonnepanelen. Laat je gegevens achter en ontvang je voorstel via de mail.

Wanneer moet ik mijn omzet van zonnepanelen aanmelden bij de belastingdienst? Indien de jaarlijkse o

Indien de jaarlijkse omzet met de zonnepanelen minder is dan € 1.800, dan hoeft u zich niet aan te melden bij de Belastingdienst. Is de omzet meer dan € 1.800, dan moet u zich wel aanmelden bij de Belastingdienst.

De omzet wordt berekend door de totale opwek te vermenigvuldigen met het energietarief. De Belastingdienst heeft op haar site aangegeven dat wanneer de totale opwek capaciteit minder is dan 15.000 Wp, u zich niet hoeft aan te melden. Kortom, u dient zich aan te melden indien de totale opwek capaciteit meer is dan 15.000 Wp.

Waarom is het aantrekkelijk om me toch aan te melden bij de belastingdienst?

U mag zich altijd aanmelden, dit kan aantrekkelijk zijn wanneer u BTW terug kunt vragen over de kosten voor de vervanging van de meterkast (indien dat volgens de installateur noodzakelijk is voor een veilige werking), vogelbescherming of noodzakelijke dak aanpassingen.

Hoeveel zonnepanelen voor 2 persoons huishouden?

Een huishouden met twee volwassenen verbruikt gemiddeld genomen 2800 kWh per jaar. Wil je dezelfde aantal kWh opwekken met zonnepanelen? Dan heb je, wanneer we uitgaan van zonnepanelen van 380 Wp, 9 zonnepanelen nodig voor een huishouden van 2 personen.

Hoeveel zonnepanelen nodig voor Gasloos huis?

Zoals eerder benoemd, heeft een gemiddeld gasloos huis in Nederland 5.430 kWh stroom nodig. Als je helemaal zelfvoorzienend wil worden, heb je dan 21 zonnepanelen met een vermogen van 300 Wp nodig. Of 14 zonnepanelen van 400 Wp. Na de terugverdientijd heb je je investering eruit. Benieuwd naar jouw specifieke terugverdientijd? Vul dan de offerteaanvraag in.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig als ik een elektrische auto heb en deze wil opladen met zonne-energie?

Als je jaarlijks 15.000 kilometer rijdt, kom je uit op 2.475 kWh. Volgens de Consumentenbond levert een nieuw zonnepaneel per jaar gemiddeld 300 kW. Dit betekent dat je negen zonnepanelen nodig hebt om één auto voor een jaar van stroom te voorzien. Bij 20.000 kilometer heb je elf zonnepanelen nodig. Met een zonnepaneel van 400 kW heb je voor een afstand van 15.000 kilometer 7 panelen nodig, en voor 20.000 kilometer heb je er 9 nodig.

10 jaar garantie

We staan achter onze producten. Daarom ook bieden we 10 jaar garantie

Vloeiend aanschafproces

Binnen 6 weken plaatsen onze monteurs jouw Thuisbatterijen

Deskundig advies

Het deskundig advies, die wordt beoordeeld met een 4.8/5

Ontvang vrijblijvend een offerte!

  Klantbeoordelingen (4.8/5)

Chargeblock

Volg ons

Neem contact op

© 2024 Chargeblock. All Rights Reserved.      Made by Desses

Ontvang vrijblijvend een offerte!

  Klantbeoordelingen (4.8/5)

Volg ons

LinkedIn

Neem contact op

ChargeBlock B.V.
Rotterdam Airportplein 29
3045AP Rotterdam

© 2024 Chargeblock. All Rights Reserved.      Made by Desses