Zonnepanelen
Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij voor een optimaal rendement en om het meeste uit jouw duurzame energieopwekking te halen.
Gratis consult, simulatie en schouw
Complete ontzorging van A tot Z
10 jaar garantie
Alleen in combinatie met
Stroomafname en Teruglevering
Wat zijn zonnepanelen?
Zet de kracht van de zon om in bruikbare energie voor uw woning met geavanceerde zonnepanelen. Als essentiële schakel in het streven naar een duurzamer huishouden bieden zonnepanelen een milieuvriendelijke oplossing om uw energierekening te verlagen. Investeer nu in deze groene technologie en maak uw woning klaar voor de energietoekomst.
Lagere Energiekosten
Vermindering van CO2-uitstoot
Energie-onafhankelijkheid
Toekomstbestendige Investering
De voordelen
van ChargeBlock
Bij ChargeBlock staat klanttevredenheid voorop. Met onze uitgebreide diensten en garanties zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van onze producten. Hier zijn drie unieke verkoopargumenten die ons onderscheiden:
Gratis consult, simulatie en schouw
Profiteer van kosteloze dienstverlening met een vrijblijvend consult, een gedetailleerde simulatie en een uitgebreide schouwing voor volledige informatie en begeleiding.
Complete ontzorging van A tot Z
Volledige ontzorging op het gebied van kennis, betrouwbare partners en uitgebreide nazorg zorgt voor een moeiteloze ervaring van begin tot eind.
10 jaar garantie op alle onze producten
Geniet van volledige gemoedsrust dankzij de uitgebreide garantie van 10 jaar op alle producten, waardoor langdurige kwaliteit en duurzaamheid verzekerd zijn.
Terugverdientijd rapport met uitleg van Chargeblock
ChargeBlock biedt een scala aan simulaties voor diverse doeleinden. Hier volgt een beknopte simulatie voor een klant met een vast energiecontract. We hebben ons gebaseerd op een verwacht jaarlijks verbruik van 2.800kWh stroom per jaar.
Maandelijke opbrengst van de systeem

ChargeBlock systemen bieden onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, kostenbesparingen tijdens piekuren en een verlaging van de maandelijkse energiekosten door het gebruik van opgeslagen zonne-energie.

*We gebruiken speciaal ontwikkelde software om je systeem exact op maat te maken en te optimaliseren

Zoninstraling en hoogteprofiel
Ontwerp

Wij hebben voor je een systeem ontworpen, hieronder zie je een legplan en een overzicht vaan de specificaties en te verwachten opbrengst.

Legplan
Details over de opbrengstberekening

Voor de opbrengstberekening gebruiken we Solar Monkey. Dit is geavanceerde software waarmee de te verwachten opbrengst exact kan worden berekend. Zo kunt u er zeker van zijn dat de berekende opbrengst goed overeenkomt met de opbrengst in de praktijk. Hierbij wordt rekening gehouden met:

  • Locatie en lokale klimaatfactoren
  • Specificaties van het systeem en de hardware
  • Omgevingsfactoren en schaduwverliezen
Locatie en klimaatfactoren

Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit, en de ene locatie heeft nu eenmaal wat meer zon dan de andere. Nederland is klein, maar ook binnen Nederland zijn er significante verschillen te vinden. Zo varieert de zonnestraling in Nederland van 850 kWh/m² in het oosten tot 1.400 kWh/m² aan de kust. Deze klimaatdata gebruiken we bij de berekeningen. In Hardinxveld-Giessendam verwachten we een zonnestraling van 1.121 kWh/m² per jaar.

Specificaties van het systeem

Het ene paneel levert meer op dan het andere paneel, en ook de omvormer heeft invloed op de energieopbrengst. Ten eerste beschouwen we de technische specificaties van het paneel, waarbij het geteste vermogen van de panelen (de hoeveelheid Wattpiek) de belangrijkste factor is. Daarnaast is de plaatsing van groot belang. Een paneel dat op het zuiden is gericht levert meer op dan een paneel dat naar het noorden is gericht, en een plaatsingshoek van 30 graden is gunstiger dan een plat liggend paneel.

Installatie door
erkende monteurs
Huishoudens met zonnepanelen ervaren frustraties zoals het uitvallen omvormers en introductie van terugleverheffingen, die de voordelen van hun investering in duurzame energie ondermijnen. Deze uitdagingen onderstrepen de behoefte aan een effectiever energiesysteem, zoals thuisbatterijen in combinatie met zonnepanelen.
Ervaring en Expertise
Op Maat Gemaakte Installatie
Onderhouds- en Reparatiediensten
Achteraf 100% tevreden
Klantbeoordelingen over onze batterijoplossingen. Ontdek de ervaringen van klanten uit heel de Benelux met de aankoop en installatie van onze energieopslagoplossingen.
Onze nieuwe thuisbatterij werd snel en efficiënt geïnstalleerd. Het systeem is top en bespaart veel energie!
Sarah Janssen
Utrecht, Nederland
De batterijcontainer is ideaal voor ons bedrijf. Professioneel geplaatst en geweldige prestaties. We zijn zeer tevreden!
Jan van Bouma
Rotterdam, Nederland
De thuisbatterij werd perfect geïnstalleerd. Alles werkt uitstekend en we merken al flinke energiebesparingen. Zeer tevreden!
Mark de Vries
Eindhoven, Nederland
De nummer een in
Batterijopslagsystemen
Profiteer van lagere kosten en een betrouwbare energiebron voor wanneer je die nodig hebt.
Gratis consult, simulatie en schouw
Complete ontzorging van A tot Z
10 jaar garantie