Skip to main content

Hoe werkt opladen bij de Lidl?

Bij de meeste Lidl-supermarkten in Nederland kun je je elektrische auto opladen met behulp van de laadpalen op hun parkeerterrein. Hier is hoe het opladen bij de Lidl meestal werkt:

  1. Locatie: Parkeer je auto op een parkeerplaats dichtbij de laadpalen op het parkeerterrein van de Lidl-supermarkt.

  2. Identificatie: Controleer of de laadpalen van de Lidl gebruikmaken van een specifieke laadpas of een mobiele app voor toegang en betaling. Dit kan variëren afhankelijk van de laadinfrastructuur die wordt gebruikt op de specifieke locatie.

  3. Toegang: Houd je laadpas voor de kaartlezer op de laadpaal of open de bijbehorende app op je mobiele telefoon en volg de instructies om de laadsessie te starten.

  4. Opladen: Sluit het laadkabel van de laadpaal aan op je elektrische auto. De laadpaal zal beginnen met het leveren van elektriciteit aan je voertuig. Let op dat sommige laadpalen mogelijk een verificatieproces vereisen voordat het opladen begint (bijvoorbeeld het invoeren van een pincode).

  5. Betaling: Afhankelijk van het laadsysteem bij de Lidl, wordt de laadsessie ofwel direct op je laadpas geregistreerd of via de mobiele app. De kosten worden meestal berekend op basis van het verbruikte aantal kilowattuur (kWh) tijdens de laadsessie.

Het is altijd handig om vooraf te controleren welk laadsysteem de Lidl-locatie hanteert en of er specifieke instructies zijn die moeten worden gevolgd. Deze informatie kan meestal worden gevonden op de website van Lidl of via platforms en apps die informatie verstrekken over laadpalen en laadnetwerken.