Skip to main content

Welke modems levert Ziggo op dit moment?

Op dit moment (kennisniveau tot september 2021) levert Ziggo verschillende modems aan hun klanten, afhankelijk van het soort abonnement en de vereisten van de klant. Enkele van de modellen die Ziggo op dat moment aanbood, waren:

  1. Connectbox: De Connectbox is een veelvoorkomend modem dat door Ziggo wordt geleverd. Het is een combinatie van een modem en een router en ondersteunt zowel bekabelde als draadloze verbindingen. De Connectbox biedt meestal ondersteuning voor de nieuwste internettechnologieën en hogere snelheden.

  2. Connectbox Next: De Connectbox Next is een geavanceerder modem dat een snellere en betrouwbaardere internetverbinding belooft. Het biedt ondersteuning voor hogere internetsnelheden en heeft mogelijk extra functies, zoals een beter wifi-bereik en geavanceerde beveiligingsfuncties.

  3. Technicolor TC7210: De Technicolor TC7210 is een ander modem dat door Ziggo wordt gebruikt. Het is een dual-band modem dat zowel 2,4 GHz als 5 GHz wifi-frequenties ondersteunt. Dit modem biedt basisfunctionaliteit en kan worden geleverd aan klanten met lagere internetsnelheden.

Houd er rekening mee dat deze informatie mogelijk niet up-to-date is, aangezien Ziggo in de loop der tijd nieuwe modellen kan introduceren of bestaande modellen kan wijzigen. Het is raadzaam om contact op te nemen met Ziggo of hun website te raadplegen voor de meest recente informatie over de beschikbare modems.