Jouw winkelmand

ChargeBlock: de slimme laadpaal voor thuis

Voor 23.59 uur besteld = vandaag gratis verzonden

Is elektrisch laden bij Lidl gratis?

Op dit moment biedt Lidl in sommige landen gratis elektrisch laden aan bij hun winkels. Ze hebben laadpalen geïnstalleerd en stellen deze ter beschikking voor klanten om hun elektrische auto’s op te laden tijdens het winkelen. Dit beleid kan echter variëren afhankelijk van het land en de specifieke locatie van de Lidl-winkel.

Het is belangrijk om de geldende voorwaarden en tarieven te controleren voordat je je elektrische auto bij een Lidl-laadpunt oplaadt. Hoewel sommige Lidl-locaties gratis laden aanbieden, kunnen er mogelijk kosten of beperkingen gelden op bepaalde tijden of voor bepaalde voertuigen. Dit kan variëren afhankelijk van het land, de lokale regelgeving en het specifieke beleid van Lidl.

Ik raad je aan om de website van Lidl te raadplegen, contact op te nemen met de klantenservice van Lidl of de informatieborden bij de laadpunten zelf te raadplegen voor de meest actuele informatie over het beleid en de kosten van het laden van elektrische auto’s bij Lidl-winkels in jouw specifieke regio.

 
Gratis verzending

Op alle bestellingen boven € 50

Standaard 2 jaar garantie

Op ChargeBlock laadpalen + accessoires

Installatie aan huis mogelijk

Via het uitgebreide dealernetwerk

Achteraf betalen mogelijk

5% toeslag op het orderbedrag