Skip to main content

Wat kost auto opladen bij Lidl?

De kosten voor het opladen van een auto bij Lidl kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke locatie en het tariefplan dat wordt gehanteerd. Lidl heeft in sommige landen laadpalen bij hun winkels geïnstalleerd, waar elektrische auto’s kunnen worden opgeladen. Om de exacte prijzen te weten te komen, raad ik aan om de volgende stappen te volgen:

  1. Controleer de website: Ga naar de website van Lidl in het betreffende land waar je de auto wilt opladen. Vaak hebben ze een speciale sectie gewijd aan de laadinfrastructuur en de bijbehorende kosten. Daar vind je informatie over de tarieven, eventuele lidmaatschapskosten en andere details.

  2. Gebruik de Lidl-app: Als Lidl een speciale app heeft voor laadpalen, kun je deze downloaden en registreren. In de app vind je meestal informatie over de beschikbare laadpunten, tarieven en andere relevante gegevens.

  3. Neem contact op met de klantenservice: Als je geen informatie kunt vinden op de website of in de app, kun je contact opnemen met de klantenservice van Lidl. Zij kunnen je voorzien van de actuele tarieven en informatie over het opladen van een elektrische auto bij hun winkels.

Het is belangrijk op te merken dat de kosten voor het opladen van een auto bij Lidl kunnen variëren, afhankelijk van het land en de specifieke regio. Sommige laadpunten hanteren een vast tarief per kilowattuur (kWh), terwijl andere laadpunten mogelijk een prijs per minuut of een combinatie van beide hanteren. Het is raadzaam om de geldende tarieven te controleren voordat je je auto oplaadt bij een Lidl-laadpunt.