Skip to main content

Voor het gebruik van laadpunten van EnBW in Duitsland wordt de EnBW mobility+ laadpas aanbevolen. Met deze laadpas heb je toegang tot het uitgebreide netwerk van EnBW-laadpunten in heel Duitsland.

De EnBW mobility+ laadpas biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Toegang tot een groot laadnetwerk: Met de EnBW mobility+ laadpas kun je gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van laadpunten, waaronder snelladers en normale laadpalen, verspreid over heel Duitsland.

  2. Eenvoudig laadproces: Met de laadpas kun je eenvoudig laadpunten vinden via de EnBW mobility+ app of de website. Je kunt ook de beschikbaarheid van de laadpunten controleren en real-time informatie ontvangen over de status van je laadsessie.

  3. Handige betalingsopties: Met de EnBW mobility+ laadpas kun je je laadsessies gemakkelijk betalen. De kosten worden in rekening gebracht op basis van het verbruikte aantal kilowattuur (kWh) of volgens het tariefplan dat je hebt geselecteerd.

Om de EnBW mobility+ laadpas te verkrijgen, kun je je aanmelden via de EnBW-website of rechtstreeks via de EnBW mobility+ app. Het is raadzaam om de website of app te raadplegen voor de meest recente informatie over tarieven, voorwaarden en dekking van de laadpas.