Skip to main content

Welke pas voor elektrisch laden?

Er zijn verschillende laadpassen beschikbaar voor elektrisch laden in Nederland. Hier zijn enkele bekende laadpasproviders die veel gebruikt worden:

  1. NewMotion: NewMotion is een populaire laadpasprovider in Nederland en biedt toegang tot een breed netwerk van laadpunten in heel Europa. Ze bieden ook de mogelijkheid om thuislaadoplossingen te installeren.

  2. Eneco eMobility: Eneco eMobility is een betrouwbare laadpasprovider die een groot aantal laadpunten in Nederland en daarbuiten dekt. Ze hebben handige tools en diensten, zoals laadsessiemonitoring en verbruiksgegevens.

  3. Plugsurfing: Plugsurfing is een internationale laadpasprovider die toegang geeft tot een uitgebreid netwerk van laadpunten in verschillende landen, waaronder Nederland. Ze hebben een gebruiksvriendelijke app en bieden ook de mogelijkheid om laadsessies op afstand te starten en te stoppen.

  4. Allego: Allego is een bekende speler op het gebied van laadinfrastructuur en biedt ook een laadpas aan. Ze hebben een uitgebreid netwerk van laadpunten in Nederland en streven naar snelle en betrouwbare laadservices.

  5. Vattenfall InCharge: Vattenfall InCharge is een energiebedrijf dat ook laadpassen aanbiedt voor elektrisch laden. Ze hebben een groot aantal laadpunten in Nederland en andere Europese landen.

Het is belangrijk om de dekking, tarieven en voorwaarden van elke laadpasprovider te vergelijken om de beste keuze te maken die past bij jouw behoeften en gebruikspatronen. Daarnaast is het handig om de websites of apps van de laadpasproviders te raadplegen voor meer informatie over het aanvragen en gebruiken van de laadpas.