Skip to main content

Welke winkel wereldstekker?

Je kunt wereldstekkers kopen bij verschillende winkels, zowel fysieke winkels als online. Hier zijn enkele opties waar je wereldstekkers kunt vinden:

  1. Elektronicawinkels: Winkels zoals MediaMarkt, BCC en Expert hebben vaak een assortiment wereldstekkers. Je kunt naar de dichtstbijzijnde winkel gaan of hun website bezoeken om het aanbod te bekijken.

  2. Reiswinkels: Winkels die gespecialiseerd zijn in reisbenodigdheden en accessoires, zoals de ANWB-winkel, verkopen vaak wereldstekkers. Hier kun je terecht voor verschillende modellen en merken.

  3. Online retailers: Populaire online winkels zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Conrad bieden een breed scala aan wereldstekkers. Je kunt de websites van deze winkels bezoeken, het gewenste type wereldstekker selecteren en een bestelling plaatsen.

  4. Speciaalzaken: Er zijn ook speciaalzaken die zich richten op elektronische accessoires en adapters. Deze winkels hebben meestal een uitgebreid assortiment wereldstekkers. Een voorbeeld is de winkel ‘Reisstekkers.nl’, die gespecialiseerd is in wereldstekkers.

Bij het kopen van een wereldstekker is het handig om te letten op het type stekker dat je nodig hebt voor het specifieke land of de regio waar je naartoe reist. Controleer ook of de wereldstekker geschikt is voor het voltage en de frequentie van het betreffende land. Lees productbeschrijvingen en klantrecensies om ervoor te zorgen dat je een geschikte en betrouwbare wereldstekker kiest.